Posted on:

Brown and Kaufman Remodel

Klopf Architecture


  • General Contractor: William Lowe Construction

Project Status


Year Completed




Room or Space

Architectural Detail



View all (10) images

Project Description

The goal was to modernize and brighten a dark, closed-in, chopped-up 1960's Brown and Kaufman home. The solution, create space, light and flow by taking away internal walls that were barriers to light and adding windows. Klopf actually decreased the size of the living room to add a master walk-in closet and laundry room / desk area, yet the space feels bigger, brighter and flows. They also re-designed the kitchen windows and removed the partition wall so a once dark and dingy kitchen now feels open and bright.

Photography Mariko Reed
Project upload will be unavailable throughout the President's Day holiday
Publish Your Projects Show off and upload images, text, and video of your work. We pick the very best for our project newsletters. We apologize for the inconvenience. Please come back soon to upload and show off your projects.

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X