Posted on:

Wright Lane Bathroom Renovation

Alloy Workshop

Shared By


Project Status


Year Completed



168 sq. feet

Construction Cost




Room or Space




View all (6) images

Project Description

Builder's Choice and Custom Home Awards Finalist

This bathroom was commissioned by two doctors who wanted a serene space to come home to and relax. Their pre-renovation bathroom suffered from an inefficient layout and did not convey the elegance or tranquility that our clients desired. We used four zones to define the open space of the room: private toilet, vanity, wet room, and storage wall. We created a calming and elegant environment through the use of surface materials, color, light, and fixtures. Two new skylights allow natural light to wash the white walls conveying clarity and peace into the heart of the room. Materials used include walnut wall and ceiling panels, slate countertop, white enameled casework, and an enclosed glass wet room.
Project upload will be unavailable throughout the President's Day holiday
Publish Your Projects Show off and upload images, text, and video of your work. We pick the very best for our project newsletters. We apologize for the inconvenience. Please come back soon to upload and show off your projects.

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X